Kôstkoviny
Predčasné odumieranie stromov marhúľ v produkčnej výsadbe
Doc. Ing. Oleg Paulen, PhD. , Ing. Jakub Mankovecký, KOVV FZKI SPU v Nitre — Marhule sú síce obľúbeným ovocím, […]
Nové možnosti pestovania čerešní
Radek Vávra, Pavol Suran, Pavlína Jaklová, Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy s.r.o. — Systémy pestovania čerešní prechádzajú vývojom a […]
Predčasný úhyn marhúľ
B. Krška, Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský, Holovousy Snímky: Ing. Tomáš Nečas, PhD. — Jedným z faktorov, ktoré v súčasnej dobe limitujú […]
Využitie rezu pri riešení napadnutia kôstkovín patogénmi
Doc. Ing. Oleg Paulen, PhD., Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva, FZKI SPU v Nitre — Kôstkoviny sa tradične považujú za […]
Výchovný rez sliviek pestovaných v tvare pyramidálnej koruny
Doc. Ing. Oleg Paulen, PhD., Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva, FZKI SPU v Nitre — Pyramidálna koruna sliviek je tradičný […]
1 2